Contact Info

Bezoekadres Noord

Magnesiumweg 16
8471 XM Wolvega

Bezoekadres Z-West

Spoorlaan 5C-38
2495 AL Den Haag

}

Bereikbaarheid

Ma – vr : 8.00 – 17.00uur

v

In Contact

info@tissinkbv.nl
+31 6 411 39 156

Bel: 06 41 13 91 56

Voor meer informatie

Kom in contact

12 + 4 =

Triflex erkende applicateur

Uitsluitend Triflex erkende applicateurs mogen met de systemen en producten van Triflex werken. Tissink BV is Triflex erkend en kan door continue scholing u voorzien van goed advies als het gaat om afdichtingen, coatings en wegmarkeringen. 

Advies op maat

Na een opname op locatie brengt Tissink BV een passend advies uit. Bij dit advies zijn veiligheid, duurzaamheid en overige wensen op het technisch en estetisch vlak een belangrijk onderdeel.

Inspectie

Tissink BV werkt nauw samen met geacrediteerde inspectiebureau’s. Hierdoor kunnen wij het certificaat “vloeistofdicht” bieden 

Referenties

Met trots kunnen we zeggen dat we inmiddels over een groot bestand van tevreden opdrachtgevers beschikken. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel. We opereren als uw kennispartner voor alles wat met afdichtingen, coatings en wegmarkeringen te maken heeft. 

Onze medewerkers

Al onze medewerkers beschikken over een flinke dosis werklust. Met passie voor het vak zijn ze drijvende kracht van het bedrijf. Jonge, enthousiaste en leergierige technici, die jaarlijks door opleidingen en trainingen een belangrijke spil zijn binnen het bedrijf.