Over Tissink BV

Bouwconstructies, afdichten, beschermen en in stand houden.

Vloeistofdichte oplossingen van kelder tot dak

+12 jr specialist in verdichtingen

Werkzaam door heel Nederland  vestigingen: Wolvega en Den Haag

Afdichtingen van diverse constructies.

Wat kunnen we voor u betekenen

Tissink Specialistische Afdichtingen BV is een dynamisch bedrijf gevestigd in Wolvega. Sinds 2017 is er ook een dependance in Den Haag. Wij hebben jarenlange ervaring in dak- en vloerafdichtingen. We bieden vloeistofdichte oplossingen van kelder tot dak, voor zowel nieuwbouw als renovatie. Als erkend Triflex® verwerker kunnen wij een verzekerde garantie van 10 jaar op het uitgevoerde werk afgeven.

Opdrachtgevers
Onze opdrachtgevers zijn overheidsinstellingen, bouwbedrijven, (petro)chemiebedrijven, waterschappen en gerenommeerde dakdekkersbedrijven. TSA begeeft zich voornamelijk in de zakelijke markt, maar ook particulieren kunnen voor een vloeistofdichte oplossing bij ons terecht.

 

Vaste partner in dakdetailleringen
In het gehele land werkt Tissink Specialistische Afdichtingen BV voor de grotere gerenommeerde dakdekkersbedrijven. Deze bedrijven hebben veelal de bewuste keus gemaakt om de afdichting van randen en dakdetailleringen volledig uit te besteden aan een gespecialiseerde onderaannemer. Als Triflex specialist bij uitstek biedt TSA afdichtingen van de moeilijkste detailleringen, met een constante en hoge kwaliteit.

Oplossingen
Op deze website vindt u slechts een greep van onze toepassingen. Is uw nieuwsgierigheid gewekt, maar staat uw uitdaging er niet tussen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij zijn u graag van dienst met een oplossing op maat.

‘Van vloeistofdichte vloer tot een waterdicht dak, wij gaan voor u aan de bak.’

Altijd een oplossing

9

Afdichtingen & Coatings

Problemen met afdichten of bescherming van een oppervlak? Tissink BV gaat elke uitdaging aan..
9

Herstel en Renovatie

Voor renovatieprojecten of overige soorten herstelwerkzaamheden. Specialist in afdichtingen.

9

Infra en wegmarkeringen

Door heel Nederland verzorgd Tissink BV de wegmarkeringen en infrastructurele oplossingen.

Jaren ervaring

Projecten afgerond

“Korte lijnen, flexibele en betrokken medewerkers die snel en vakkundig werk opleveren. Dat maakt werken met TSA prettig. We schakelen ze regelmatig in voor vloeistofdichte vloeren en diverse andere afdichtingen op de waterzuivering. De Triflex producten die TSA inzet voldoen uitstekend aan onze wensen en aan de wettelijke eisen.”

– Garreld van de Sande –
Waterschap Hunze en Aas